Precko.net Web Forum Forum Indeks Precko.net Web Forum
Forum web stranica www.precko.net

Kako koristiti ovaj Forum?Kako koristiti ovaj Forum?   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Provjeri privatne porukeProvjeri privatne poruke   LoginLogin 
UKRADEN BICIKL

Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu    Precko.net Web Forum Forum Indeks -> Bezbrižno čavrljanje o svačemu i ničemu.... :)  
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
rusimir
Početnik na FORUMU

Član od: 30 Oct 2006
Komentari: 2

KomentarUpisano: Ponedeljak Oct 30, 2006 1:15 pm    Naslov komentara: UKRADEN BICIKL Citiraj ovaj komentar

Na križanju Zagrebačke ceste i Ljubljanske avenije (sada Zagrebačke) kod onih novih nebodera ukraden je 29.10. oko 14:30 bicikl DAYMOND BACK. SIVO-CRNI je s amortizerom na prednjem kotaču, metalne pedale i upravljač ima na krajevima vodoravne drške! i najvažnije i najupadljiviji je sic koji je BIJELO-PLAVI. Molim da mi se javi ako itko zna nesto o ovome! NOVĆANA NAGRADA tel.091/576-1044
Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
davor
Administrator stranica

Član od: 10 Jun 2006
Komentari: 15
Mjesto: Zagreb

KomentarUpisano: Utorak Oct 31, 2006 8:54 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Malo me zabrinuo ovaj post jer i ja imam Diamond Back... Confused
Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
rusimir
Početnik na FORUMU

Član od: 30 Oct 2006
Komentari: 2

KomentarUpisano: Utorak Oct 31, 2006 2:27 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

cuj stari rijetki su i pazi na njega! ili si mi ga ti maznio, a? daj pokusaj mog uocit!
Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
davor
Administrator stranica

Član od: 10 Jun 2006
Komentari: 15
Mjesto: Zagreb

KomentarUpisano: Srijeda Nov 15, 2006 10:53 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

vjeruj mi ja ga nisam maznuo sto posto.... Svoj sam kupio još u 3. mjesecu ove godine.... A ako uočim još neki stavim odmah vijest na početnu stranicu od www.precko.net.
Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
abcd417
Početnik na FORUMU

Član od: 10 Jul 2009
Komentari: 5

KomentarUpisano: Petak Jul 10, 2009 7:54 am    Naslov komentara: That's always the case Citiraj ovaj komentar

That's always the case
Pokaži ranije komentare:   
Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu    Precko.net Web Forum Forum Indeks -> Bezbrižno čavrljanje o svačemu i ničemu.... :) Vremenska zona: GMT
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Ne možete prepraviti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma